Traduir

Hi ha 5 maneres de traduir text amb Sider.

Sider Giny de traducció

1. Sider > Traduir
  2. Seleccioneu text a la pàgina web per omplir automàticament el quadre d'entrada.O podeu enganxar text manualment
  3. Trieu l'idioma d'arribada
  4. Feu clic a "Enviar"

traduir giny

Consells del widget de traducció

1. Trieu el model d'IA que voleu utilitzar
  2. Personalitzeu la traducció seleccionant la longitud, el to, l'estil i la complexitat

traduir giny personalització

Tradueix la pàgina web

1. Obriu una pàgina web i passeu el cursor per sobre de la icona de la barra lateral per mostrar la icona "Tradueix aquesta pàgina".
  2. Feu clic a la "icona Configuració" a la icona "Tradueix aquesta pàgina".
  3. Definiu les vostres preferències, com ara l'idioma de destinació i l'estil de visualització.
  4. Feu clic a la icona "Tradueix aquesta pàgina" per aplicar la traducció.

traduir pàgina web

Tradueix al xat

1. Sider > Xat
  2. Feu clic a Peticions
  3. Feu clic a Tradueix
  4. Trieu l'idioma d'arribada
  5. Introduïu el text que cal traduir i premeu "Enviar"

traduir al xat

Tradueix qualsevol contingut seleccionat mentre llegeix

També podeu utilitzar el menú contextual de Sider per traduir qualsevol contingut seleccionat mentre llegiu.Sider recorda l'últim idioma utilitzat.Així que no cal triar cada vegada.

1. A qualsevol pàgina web, seleccioneu qualsevol contingut per activar el menú contextual
  2. Feu clic a la fletxa desplegable
  3. Feu clic a "Traduir"

traduir mentre llegeix

Consells:

1. Fixeu "Tradueix" per accedir ràpidament al menú contextual
  2. Canvia l'idioma de destinació

tradueix al menú contextual

Tradueix qualsevol contingut seleccionat mentre escriviu

El menú contextual també pot aparèixer quan seleccioneu qualsevol text escrit en qualsevol quadre d'entrada.A continuació, podeu utilitzar-lo per traduir.

1. Seleccioneu el text en qualsevol quadre d'entrada per veure el menú contextual
  2. Feu clic a la fletxa desplegable
  3. Feu clic a Tradueix

tradueix mentre s'escriu

Consells:

1. Fixeu "Tradueix" per accedir ràpidament al menú contextual
  2. Canvia l'idioma de destinació

pin tradueix mentre s'escriu