Xat

Sider Chat és la vostra solució única per a una experiència de xat enriquida.Hi podeu completar gairebé totes les tasques.

Presentació de la funció de xat

característiques de xat introducció

1. Models d'IA: trieu xatejar amb GPT-3.5, GPT-4, Claude 3 Haiku, Claude 3 Sonnet, Claude 3 Opus o Gemini
  2. Captura de pantalla: feu una captura de pantalla de qualsevol contingut de qualsevol pàgina.
  3. Carrega fitxers: carregueu un fitxer des del vostre ordinador per iniciar una conversa amb ell
  4. Llegeix aquesta pàgina: resumeix o xateja amb la pàgina web actual o el vídeo de YouTube
  5. Indicacions : incorpora indicacions d'ús freqüent, estalviant-vos temps introduint instruccions manualment
  6. Esmenta el bot: fes clic per esmentar un o diversos bots d'IA per respondre la mateixa pregunta.
  7. Eines: habiliteu eines avançades, com ara l'accés web, Painter o l'anàlisi avançada de dades, per potenciar la vostra conversa d'IA
  8. Còpia: feu clic per copiar la resposta
  9. Cita : feu clic per citar la resposta i, a continuació, feu més preguntes basades en ella
  10. Regenera la resposta: fes clic per regenerar la resposta
  11. Pregunta a un altre model d'IA: fes clic per obtenir resposta d'altres models d'IA o del web
  12. Historial: visualitza el teu historial de xat
  13. Xat nou: feu clic per iniciar un xat nou

Xateja amb IA sobre qualsevol tema

1. Feu clic a la icona de la barra lateral > Xat.
  2. Trieu un model d'IA.
  3. Introduïu la vostra consulta.

xatejar amb ai sobre qualsevol tema

Processa el text de manera còmoda amb indicacions integrades

1. Feu clic a la icona de la barra lateral > Xat
  2. Feu clic a Sol·licituds
  3. Seleccioneu la indicació adequada que necessiteu
  4. Introduïu/Enganxeu el vostre text original

incorporat

Llegeix PDF, imatges i fitxers

1. Sider > Xat
  2. Feu clic a "Captura de pantalla" per fer una captura de pantalla de qualsevol contingut o penjar qualsevol fitxer
  3. Feu clic a qualsevol de les indicacions ràpides
  4. O introduïu la vostra pròpia consulta

lectura ràpida pdf fitxers d'imatges

Resumeix qualsevol pàgina web o vídeo de YouTube

1. Obriu una pàgina web, feu clic a Sider > Xat
  2. Feu clic a "Llegir aquesta pàgina"
  3. Feu clic al missatge ràpid
  4. O introduïu la vostra pròpia consulta

resumir enllaços

Crea imatges mitjançant la conversa

1. Sider > Xat
  2. Feu clic a Eines
  3. Activa Painter
  4. Introduïu el text per descriure la imatge

crear imatge al xat

Analitzar dades

L'anàlisi avançada de dades de Sider pot analitzar dades, convertir imatges i editar fitxers de codi.

Podeu carregar diversos formats de fitxer, com ara:

• Text (.txt, .csv, .json, .xml, etc.)
  • Imatge (.jpg, .png, .gif, etc.)
  • Document (.pdf, .docx, .xlsx, .pptx, etc.)
  • Codi (.py, .js, .html, .css, etc.)
  • Dades (.csv, .xlsx, .tsv, .json, etc.)
  • Àudio (.mp3, .wav, etc.)
  • Vídeo (.mp4, .avi, .mov, etc.)

1. Sider > Xat
  2. Feu clic a Eines
  3. Activa l'anàlisi de dades avançada
  4. Carregueu el fitxer que voleu analitzar
  5. Introduïu la vostra consulta

analitzar data al xat

Formats de sortida compatibles

• Text
  • Codi
  • Reducció
  • Taula