Käännä

On 5 tapaa kääntää tekstiä käyttämällä Sider.

Sider Käännä widget

1. Sider > Käännä
  2. Valitse verkkosivulta teksti, joka täyttää syöttökentän automaattisesti.Tai voit liittää tekstiä manuaalisesti
  3. Valitse kohdekieli
  4. Napsauta "Lähetä"

käännä widget

Kääntäjä-widgetin vinkkejä

1. Valitse AI-malli, jota haluat käyttää
  2. Mukauta käännöstä valitsemalla pituus, sävy, tyyli ja monimutkaisuus

kääntää widgetin mukauttaminen

Käännä verkkosivu

1. Avaa verkkosivu ja vie hiiri sivupalkin kuvakkeen päälle , jolloin "Käännä tämä sivu" -kuvake tulee näkyviin.
  2. Napsauta "Asetukset-kuvaketta" "Käännä tämä sivu" -kuvakkeessa.
  3. Aseta asetukset, kuten kohdekieli ja näyttötyyli.
  4. Ota käännös käyttöön napsauttamalla "Käännä tämä sivu" -kuvaketta.

kääntää verkkosivu

Käännä Chatissa

1. Sider > Chat
  2. Napsauta Kehotteet
  3. Napsauta Käännä
  4. Valitse kohdekieli
  5. Kirjoita käännettävä teksti ja paina "Lähetä"

kääntää chatissa kääntää

Käännä mitä tahansa valittua sisältöä lukemisen aikana

Voit myös käyttää Sider:n kontekstivalikkoa minkä tahansa valitun sisällön kääntämiseen lukemisen aikana.Sider muistaa viimeksi käyttämäsi kielesi.Sinun ei siis tarvitse valita joka kerta.

1. Valitse millä tahansa verkkosivulla mikä tahansa sisältö käynnistääksesi kontekstivalikon
  2. Napsauta avattavan valikon nuolta
  3. Napsauta "Käännä"

luettaessa

Vinkkejä:

1. Kiinnitä "Käännä" saadaksesi nopean pääsyn kontekstivalikkoon
  2. Vaihda kohdekieltä

pin käännä kontekstivalikossa

Käännä mitä tahansa valittua sisältöä kirjoittaessasi

Kontekstivalikko voi tulla näkyviin myös, kun valitset minkä tahansa kirjoitetun tekstin mistä tahansa syöttöruudusta.Voit sitten käyttää sitä kääntämiseen.

1. Valitse teksti missä tahansa syöttöruudussa nähdäksesi kontekstivalikon
  2. Napsauta avattavan valikon nuolta
  3. Napsauta Käännä

kääntää kirjoitettaessa

Vinkkejä:

1. Kiinnitä "Käännä" saadaksesi nopean pääsyn kontekstivalikkoon
  2. Vaihda kohdekieltä

pin käännä kirjoitettaessa