Kontekstivalikko

Kontekstivalikko lukemista varten

Valitse sanoja, lauseita tai kappaleita, niin kontekstivalikko tulee näkyviin.

kontekstivalikko

1. Valitse erilaisia ​​AI-malleja
  2. Valitse erilaisia ​​kehotteita
  3. Sulje tämä kontekstivalikko seuraavaan vierailuun asti tai poista tämä sivusto käytöstä tai poista käytöstä maailmanlaajuisesti
  4. Asetuskehotteet
  5. Jatka keskustelua sivupalkissa
  6. Lue luotu sisältö ääneen
  7. Kopioi luotu sisältö
  8. Kiinnitä kontekstivalikko. Voit myös siirtää tätä kehystä vetämällä sitä

kontekstivalikon lukemiseen kontekstivalikkoominaisuus 1 kontekstivalikkoominaisuus 2

Kontekstivalikko kirjoittamista varten

Valitse syötetyt sanat, lauseet tai kappaleet, niin kontekstivalikko tulee näkyviin.(Voit myös asettaa kehotteita ja käyttää komento/control + J päästäksesi pikavalikkoon.)

1. Valitse syöttötekstit
  2. Valitse haluamasi kehote

kontekstivalikko kontekstivalikon kirjoittamiseen

Voit myös napsauttaa pientä pistettä käyttääksesi kirjoituskontekstivalikkoa.

1. Syötä jotain ja napsauta sitten pientä pistettä
  2. Valitse haluamasi kehote tai syötä komento, jota haluat käyttää

pieni piste

Asetetaan kontekstivalikko

1. Avaa asetusvalikko
  2. Valitse kontekstivalikko
  3. Pikanäppäinasetus (katso tiedot alla)
  4. Valitse tapa avata kontekstivalikko
  5. Avaa tai sulje kontekstivalikko lukemista varten
  6. Avaa tai sulje kontekstivalikko kirjoittamista varten ja näytä kirjoitusapurin kuvake missä tahansa syöttöruudussa

asetus kontekstivalikon

Pikanäppäin

Avaa se painamalla komento/Ctrl + J, jonka jälkeen voit esittää kysymyksiä tai kysyä kysymyksiä kontekstivalikon kautta kehotteiden avulla.

1. Vaihda eri AI-malleja
  2. Syötä kehotteet suoraan tai kun syötät yhden aakkoston, voit valita kehotteen
  3. Syötä kysymys
  4. Napsauta tätä painiketta tai käytä "enter"-painiketta lähettääksesi kysymyksiä

Sitten voit myös jatkaa keskustelua sivupalkissa.

pikanäppäin avaa seuraava valikko käyttää kontekstivalikkoa