Översätt

Det finns 5 sätt att översätta text med Sider.

Sider Översätt widget

1. Sider > Översätt
  2. Välj text på webbsidan för att automatiskt fylla i inmatningsrutan.Eller så kan du klistra in text manuellt
  3. Välj målspråk
  4. Klicka på "Skicka"

översätt widget

Tips för Översätt widget

1. Välj den AI-modell du vill använda
  2. Anpassa översättningen genom att välja längd, ton, stil och komplexitet

översätt widget anpassning

Översätt webbsida

1. Öppna en webbsida och håll muspekaren över sidofältsikonen för att visa ikonen "Översätt den här sidan".
  2. Klicka på ikonen "Inställningar" på ikonen "Översätt den här sidan".
  3. Ställ in dina inställningar som målspråk och visningsstil.
  4. Klicka på ikonen "Översätt den här sidan" för att tillämpa översättningen.

översätt webbsida

Översätt i chatt

1. Sider > Chatt
  2. Klicka på Uppmaningar
  3. Klicka på Översätt
  4. Välj målspråk
  5. Ange texten som ska översättas och tryck på "Skicka"

översätt i chatt

Översätt valfritt innehåll medan du läser

Du kan också använda Siders kontextmeny för att översätta valfritt innehåll medan du läser.Sider kommer ihåg ditt senast använda språk.Så du behöver inte välja varje gång.

1. Välj valfritt innehåll på vilken webbsida som helst för att aktivera snabbmenyn
  2. Klicka på rullgardinspilen
  3. Klicka på "Översätt"

översätt medan du läser

Tips:

1. Fäst "Översätt" för snabb åtkomst i snabbmenyn
  2. Byt målspråk

nål översätt i snabbmenyn

Översätt valfritt innehåll medan du skriver

Kontextmeny kan också visas när du väljer vilken text som helst i en inmatningsruta.Du kan sedan använda den för att översätta.

1. Välj texten i valfri inmatningsruta för att se kontextmenyn
  2. Klicka på rullgardinspilen
  3. Klicka på Översätt

översätt medan du skriver

Tips:

1. Fäst "Översätt" för snabb åtkomst i snabbmenyn
  2. Byt målspråk

nål översätt medan du skriver