Chatta

Sider Chat är din enda lösning för en berikad chattupplevelse.Du kan slutföra nästan alla uppgifter i den.

Chattfunktionsintroduktion

chattfunktioner introduktion

1. AI-modeller: Välj att chatta med GPT-3.5, GPT-4, Claude 3 Haiku, Claude 3 Sonnet, Claude 3 Opus eller Gemini
  2. Skärmdump: Ta en skärmdump av innehållet på vilken sida som helst.
  3. Ladda upp filer: Ladda upp en fil från din dator för att starta en konversation med den
  4. Läs den här sidan: Sammanfatta eller chatta med aktuell webbsida eller YouTube-video
  5. Uppmaningar : Den innehåller ofta använda uppmaningar, vilket sparar tid på att mata in uppmaningar manuellt
  6. Nämn bot: Klicka för att nämna en eller flera AI-robotar för att svara på samma fråga.
  7. Verktyg: Aktivera avancerade verktyg, inklusive webbåtkomst, målare eller avancerad dataanalys, för att ladda upp din AI-konversation
  8. Kopiera: Klicka för att kopiera svaret
  9. Citat : Klicka för att citera svaret och ställ sedan ytterligare frågor baserat på det
  10. Återskapa svar: Klicka för att återskapa svar
  11. Fråga annan AI-modell: Klicka för att få svar från andra AI-modeller eller från webben
  12. Historik: Visa din chatthistorik
  13. Ny chatt: Klicka för att starta en ny chatt

Chatta med AI om vilket ämne som helst

1. Klicka på sidofältsikonen > Chatt.
  2. Välj en AI-modell.
  3. Ange din fråga.

chatta med ai om vilket ämne som helst

Behandla text bekvämt med inbyggda uppmaningar

1. Klicka på sidofältsikonen > Chatt
  2. Klicka på Uppmaningar
  3. Välj lämplig prompt du behöver
  4. Mata in/klistra in din originaltext

inbyggt prompt

Läs PDF-filer, bilder och filer

1. Sider > Chatt
  2. Klicka på "Skärmdump" för att ta en skärmdump av innehållet eller ladda upp valfri fil
  3. Klicka på någon av snabbmeddelandena
  4. Eller skriv in din egen fråga

läs pdf-filer bilder filer

Sammanfatta vilken webbsida eller YouTube-video som helst

1. Öppna en webbsida, klicka på Sider > Chatt
  2. Klicka på "Läs denna sida"
  3. Klicka på snabbuppmaningen
  4. Eller skriv in din egen fråga

sammanfatta länkar

Skapa bilder via konversation

1. Sider > Chatt
  2. Klicka på Verktyg
  3. Aktivera Painter
  4. Skriv in texten för att beskriva bilden

skapa bild i chatt

Analysera data

Siders avancerade dataanalys kan analysera data, konvertera bilder och redigera kodfiler.

Du kan ladda upp olika filformat, inklusive:

• Text (.txt, .csv, .json, .xml, etc.)
  • Bild (.jpg, .png, .gif, etc.)
  • Dokument (.pdf, .docx, .xlsx, .pptx, etc.)
  • Kod (.py, .js, .html, .css, etc.)
  • Data (.csv, .xlsx, .tsv, .json, etc.)
  • Ljud (.mp3, .wav, etc.)
  • Video (.mp4, .avi, .mov, etc.)

1. Sider > Chatt
  2. Klicka på Verktyg
  3. Aktivera avancerad dataanalys
  4. Ladda upp filen du vill analysera
  5. Ange din fråga

analysera datum i chatt

Utdataformat som stöds

• Text
  • Koda
  • Prissänkning
  • Tabell