Maler

AI billedgenerator

1. Åben malerfunktion.
  2. Indtast din prompt - klik på knappen ' Generer ', så vil billeder blive genereret.
  3. Klik på knappen ' Nyt billede ' for at oprette en ny billedchat.
  4. Klik på knappen ' Historik ' for at kontrollere dit historikbillede.

maler generere billede

Specifik funktionsintroduktion:

1. Stil: vælg forskellige stilarter af dit billede.
  2. Billede til billede: upload billeder til AI-reference.

3. Negativ prompt: Indtast ord, som du vil undgå.

4. Billedantal: Antallet af genererede billeder vil svare til det antal cifre, du vælger, og det vil også forbruge dette antal fra dine billedforespørgsler.

maler avancerede værktøjer

Opskaleret billede

1. Maler > 2. Redigeringsværktøjer > 3. Opskaler > 4. Upload filer > 5. Vælg billedforstørrelse > 6. Bekræft.

Denne funktion vil bruge 1 billedforespørgsel.

adgang opskalere opskalere 2

Fjern tekst på billedet

1. Maler > 2. Redigeringsværktøjer > 3. Fjern tekst > 4. Upload filer > 5. Bekræft.

Denne funktion vil forbruge 4 billedforespørgsler.

fjern tekst 1 fjern tekst 2

Fjern børstet område

1. Maler > 2. Redigeringsværktøjer > 3. Fjern børstet område > 4. Upload filer

5. Skift viskelæder og pen for at skifte børsteskala.

6. Juster børstestørrelsen

7. Når du har valgt området, skal du klikke på bekræft.

Denne funktion vil forbruge 4 billedforespørgsler.

adgang fjern børstet område fjern børstet område

Fjern baggrund

1. Maler > 2. Redigeringsværktøjer > 3. Fjern baggrund > 4. Upload filer > 5. Bekræft.

Denne funktion vil forbruge 4 billedforespørgsler.

adgang fjern baggrund fjern baggrund 2

Udskift baggrund

1. Maler > 2. Redigeringsværktøjer > 3. Erstat baggrund > 4. Upload filer > 5. Indtast den baggrund, du vil ændre > 6. Bekræft.

Denne funktion vil forbruge 6 billedforespørgsler.

erstat baggrund 1 erstat baggrund 2