Chat

Sider Chat er din one-stop-løsning til en beriget chatoplevelse.Du kan udføre næsten alle opgaver i den.

Introduktion til chatfunktioner

chatfunktioner introduktion

1. AI-modeller: Vælg at chatte med GPT-3.5, GPT-4, Claude 3 Haiku, Claude 3 Sonnet, Claude 3 Opus eller Gemini
  2. Skærmbillede: Tag et skærmbillede af ethvert indhold på enhver side.
  3. Upload filer: Upload en fil fra din computer for at starte en samtale med den
  4. Læs denne side: Opsummer eller chat med den aktuelle webside eller YouTube-video
  5. Prompter : Det indbyggede ofte brugte prompter, hvilket sparer dig tid ved at indtaste prompter manuelt
  6. Mention Bot: Klik for at nævne en eller flere AI-bots for at besvare det samme spørgsmål.
  7. Værktøjer: Aktiver avancerede værktøjer, herunder webadgang, maler eller avanceret dataanalyse, for at overlade din AI-samtale
  8. Kopier: Klik for at kopiere svaret
  9. Citat : Klik for at citere svaret og stil derefter yderligere spørgsmål baseret på det
  10. Gendan svar: Klik for at genskabe svar
  11. Spørg anden AI-model: Klik for at få svar fra andre AI-modeller eller fra internettet
  12. Historik: Se din chathistorik
  13. Ny chat: Klik for at starte en ny chat

Chat med AI om ethvert emne

1. Klik på Sidebar-ikonet > Chat.
  2. Vælg en AI-model.
  3. Indtast din forespørgsel.

chat med ai om ethvert emne

Behandle tekst bekvemt med indbyggede prompter

1. Klik på Sidebar-ikonet > Chat
  2. Klik på Prompts
  3. Vælg den relevante prompt, du har brug for
  4. Indtast/indsæt din originale tekst

indbygget prompt

Læs PDF'er, billeder og filer

1. Sider > Chat
  2. Klik på "Skærmbillede" for at tage et skærmbillede af ethvert indhold eller uploade en fil
  3. Klik på en af ​​de hurtige prompter
  4. Eller indtast din egen forespørgsel

læs pdf'er billeder filer

Opsummer enhver webside eller YouTube-video

1. Åbn en webside, klik på Sider > Chat
  2. Klik på "Læs denne side"
  3. Klik på den hurtige prompt
  4. Eller indtast din egen forespørgsel

opsummer links

Opret billeder via samtale

1. Sider > Chat
  2. Klik på Værktøjer
  3. Aktiver Painter
  4. Indtast teksten for at beskrive billedet

opret billede i chat

Analyser data

Sider's avancerede dataanalyse kan analysere data, konvertere billeder og redigere kodefiler.

Du kan uploade forskellige filformater, herunder:

• Tekst (.txt, .csv, .json, .xml osv.)
  • Billede (.jpg, .png, .gif osv.)
  • Dokument (.pdf, .docx, .xlsx, .pptx osv.)
  • Kode (.py, .js, .html, .css osv.)
  • Data (.csv, .xlsx, .tsv, .json osv.)
  • Lyd (.mp3, .wav osv.)
  • Video (.mp4, .avi, .mov osv.)

1. Sider > Chat
  2. Klik på Værktøjer
  3. Aktiver avanceret dataanalyse
  4. Upload den fil, du vil analysere
  5. Indtast din forespørgsel

analyse dato i chat

Understøttede outputformater

• Tekst
  • Kode
  • Markdown
  • Bord