Kontekstmenu

Genvejsmenu til læsning

Vælg ord, sætninger eller afsnit, kontekstmenuen vises.

kontekstmenu til læsning

1. Vælg forskellige AI-modeller
  2. Vælg forskellige prompter
  3. Luk denne kontekstmenu indtil næste besøg eller deaktiver for dette websted eller deaktiver globalt
  4. Indstilling af prompter
  5. Fortsæt samtalen i sidebjælken
  6. Læs det genererede indhold højt
  7. Kopier det genererede indhold
  8. Fastgør kontekstmenuen, du kan også trække denne ramme for at flytte den

kontekstmenu funktion 1 kontekstmenu funktion 2

Genvejsmenu til skrivning

Vælg inputord, sætninger eller afsnit, kontekstmenuen vises.(Du kan også indstille prompter og bruge kommando/kontrol + J for at få adgang til kontekstmenuen.)

1. Vælg inputteksterne
  2. Vælg den prompt, du vil

kontekstmenu til skrivning

Du kan også klikke på den lille prik for at bruge skrivekontekstmenuen.

1. Indtast noget, og klik derefter på den lille prik
  2. Vælg den prompt, du ønsker, eller indtast den kommando, du vil bruge

kontekstmenu lille

Indstilling af kontekstmenu

1. Åbn indstillingsmenuen
  2. Vælg 'kontekstmenu'
  3. Genvejstastindstilling (se detaljer nedenfor)
  4. Vælg en måde at åbne kontekstmenuen på
  5. Åbn eller luk kontekstmenuen til læsning
  6. Åbn eller luk kontekstmenuen for at skrive, og vis et skriveassistentikon i en hvilken som helst inputboks

prik indstilling kontekstmenu

Genvejstast

Brug kommando/kontrol + J for at åbne det, så kan du stille spørgsmål eller bruge meddelelser til at stille spørgsmål gennem kontekstmenuen.

1. Skift forskellige AI-modeller
  2. Indtast prompter direkte, eller når du indtaster et alfabet, kan du vælge en prompt
  3. Indtast spørgsmålet
  4. Klik på denne knap eller brug 'enter'-knappen til at sende spørgsmål

Så kan du også fortsætte med at chatte i sidebjælken.

genvejstast åbn kontekstmenu brug kontekstmenu