Maler

AI bildegenerator

1. Åpne malerfunksjon.
  2. Skriv inn spørsmålet ditt - klikk på ' Generer' -knappen, så vil bilder bli generert.
  3. Klikk på " Nytt bilde "-knappen for å opprette en ny bildechat.
  4. Klikk på " Historikk "-knappen for å sjekke historikkbildet ditt.

maler generere bilde

Spesifikk funksjon introduksjon:

1. Stil: velg forskjellige stiler av bildet ditt.
  2. Bilde til bilde: last opp bilder for AI-referanse.

3. Negativ ledetekst: skriv inn ord du vil unngå.

4. Bildetall: Antall bilder som genereres vil tilsvare antallet sifre du velger, og det vil også forbruke det antallet fra bildeforespørslene dine.

maler avanserte verktøy

Oppskalert bilde

1. Maler > 2. Redigeringsverktøy > 3. Oppskaler > 4. Last opp filer > 5. Velg bildeforstørrelse > 6. Bekreft.

Denne funksjonen vil bruke 1 bildesøk.

tilgang oppskalere oppskalere 2

Fjern tekst på bildet

1. Maler > 2. Redigeringsverktøy > 3. Fjern tekst > 4. Last opp filer > 5. Bekreft.

Denne funksjonen vil bruke 4 bildespørringer.

fjern tekst 1 fjern tekst 2

Fjern børstet område

1. Maler > 2. Redigeringsverktøy > 3. Fjern børstet område > 4. Last opp filer

5. Bytt viskelær og penn for å endre børsteskala.

6. Juster børstestørrelsen

7. Etter å ha valgt området, klikk på bekreft.

Denne funksjonen vil bruke 4 bildespørringer.

tilgang fjern børstet område fjern børstet område

Fjern bakgrunn

1. Maler > 2. Redigeringsverktøy > 3. Fjern bakgrunn > 4. Last opp filer > 5. Bekreft.

Denne funksjonen vil bruke 4 bildespørringer.

tilgang fjern bakgrunn fjern bakgrunn 2

Bytt ut bakgrunn

1. Maler > 2. Redigeringsverktøy > 3. Erstatt bakgrunn > 4. Last opp filer > 5. Skriv inn bakgrunnen du vil endre > 6. Bekreft.

Denne funksjonen vil bruke 6 bildespørringer.

erstatt bakgrunn 1 erstatt bakgrunn 2