Chat

Sider Chat er din one-stop-løsning for en beriket chatteopplevelse.Du kan fullføre nesten alle oppgavene i den.

Introduksjon til chatfunksjonen

chattefunksjoner introduksjon

1. AI-modeller: Velg å chatte med GPT-3.5, GPT-4, Claude 3 Haiku, Claude 3 Sonnet, Claude 3 Opus eller Gemini
  2. Skjermbilde: Ta et skjermbilde av innhold på en hvilken som helst side.
  3. Last opp filer: Last opp en fil fra datamaskinen din for å starte en samtale med den
  4. Les denne siden: Oppsummer eller chat med gjeldende nettside, eller YouTube-video
  5. Forespørsler : Den innebygde ofte brukte ledetekster, og sparer deg for tid på å legge inn ledetekster manuelt
  6. Nevn bot: Klikk for å nevne én eller flere AI-roboter for å svare på det samme spørsmålet.
  7. Verktøy: Aktiver avanserte verktøy, inkludert Web Access, Painter eller Advanced Data Analysis, for å overlade AI-samtalen din
  8. Kopier: Klikk for å kopiere svaret
  9. Sitat : Klikk for å sitere svaret og still deretter flere spørsmål basert på det
  10. Regenerer svar: Klikk for å gjenskape svar
  11. Spør annen AI-modell: Klikk for å få svar fra andre AI-modeller eller fra nettet
  12. Historikk: Se chatteloggen din
  13. Ny chat: Klikk for å starte en ny chat

Chat med AI om ethvert emne

1. Klikk på sidefeltikonet > Chat.
  2. Velg en AI-modell.
  3. Skriv inn søket ditt.

chat med ai om hvilket som helst emne

Behandle tekst praktisk med innebygde ledetekster

1. Klikk på sidefeltikonet > Chat
  2. Klikk på Forespørsler
  3. Velg den aktuelle ledeteksten du trenger
  4. Skriv inn/lim inn originalteksten

innebygd ledetekst

Les PDF-er, bilder og filer

1. Sider > Chat
  2. Klikk på "Skjermbilde" for å ta et skjermbilde av innholdet, eller laste opp en fil
  3. Klikk på en av hurtigmeldingene
  4. Eller skriv inn ditt eget spørsmål

les pdf-er bilder filer

Oppsummer enhver nettside eller YouTube-video

1. Åpne en nettside, klikk Sider > Chat
  2. Klikk på "Les denne siden"
  3. Klikk på hurtigmeldingen
  4. Eller skriv inn ditt eget spørsmål

oppsummer lenker

Lag bilder via samtale

1. Sider > Chat
  2. Klikk på Verktøy
  3. Aktiver Painter
  4. Skriv inn teksten for å beskrive bildet

lag bilde i chat

Analyser data

Siders avanserte dataanalyse kan analysere data, konvertere bilder og redigere kodefiler.

Du kan laste opp ulike filformater, inkludert:

• Tekst (.txt, .csv, .json, .xml osv.)
  • Bilde (.jpg, .png, .gif osv.)
  • Dokument (.pdf, .docx, .xlsx, .pptx osv.)
  • Kode (.py, .js, .html, .css osv.)
  • Data (.csv, .xlsx, .tsv, .json osv.)
  • Lyd (.mp3, .wav osv.)
  • Video (.mp4, .avi, .mov osv.)

1. Sider > Chat
  2. Klikk på Verktøy
  3. Aktiver avansert dataanalyse
  4. Last opp filen du vil analysere
  5. Skriv inn søket ditt

analyser dato i chat

Støttede utdataformater

• Tekst
  • Kode
  • Markdown
  • Bord