kontekstmeny

Hurtigmeny for lesing

Velg ord, setninger eller avsnitt, hurtigmenyen vises.

kontekstmeny for lesing

1. Velg forskjellige AI-modeller
  2. Velg forskjellige meldinger
  3. Lukk denne kontekstmenyen til neste besøk eller deaktiver for dette nettstedet eller deaktiver globalt
  4. Innstilling av ledetekster
  5. Fortsett samtalen i sidefeltet
  6. Les høyt det genererte innholdet
  7. Kopier det genererte innholdet
  8. Fest kontekstmenyen, du kan også dra denne rammen for å flytte den

kontekstmeny funksjon 1 kontekstmeny funksjon 2

Hurtigmeny for skriving

Velg inndataord, setninger eller avsnitt, hurtigmenyen vises.(Du kan også angi ledetekster og bruke kommando/kontroll + J for å få tilgang til kontekstmenyen.)

1. Velg inngangstekstene
  2. Velg ledeteksten du vil

kontekstmeny for skriving

Du kan også klikke på den lille prikken for å bruke skrivekontekstmenyen.

1. Skriv inn noe, og klikk deretter på den lille prikken
  2. Velg ledeteksten du vil, eller skriv inn kommandoen du vil bruke

kontekstmeny liten

Innstilling av kontekstmeny

1. Åpne innstillingsmenyen
  2. Velg "kontekstmeny"
  3. Hurtigtastinnstilling (se detaljer nedenfor)
  4. Velg en måte å åpne kontekstmenyen på
  5. Åpne eller lukk kontekstmenyen for lesing
  6. Åpne eller lukk kontekstmenyen for skriving, og vis et skriveassistentikon i en hvilken som helst inndataboks

prikk innstilling kontekstmeny

Hurtigtast

Bruk kommando/kontroll + J for å åpne den, så kan du stille spørsmål eller bruke ledetekster til å stille spørsmål gjennom kontekstmenyen.

1. Endre forskjellige AI-modeller
  2. Skriv inn spørsmål direkte, eller når du skriver inn ett alfabet, kan du velge en ledetekst
  3. Skriv inn spørsmålet
  4. Klikk på denne knappen eller bruk 'enter'-knappen for å sende spørsmål

Da kan du også fortsette å chatte i sidefeltet.

hurtigtast åpne kontekstmeny bruk kontekstmeny